Sorteer op
  • -20%

    Sleeves Zwarte Tablet Hoes
    Sleeves Zwarte Tablet Hoes

    Deze Sleeves Zwarte Tablet Hoes is gemaakt van synthetische stof en heeft een afmeting van 28x2cm met een hoogte van 20cm. Deze tablet hoes is speciaal geschikt voor tablets die een formaat hebben van, of kleiner zijn dan,…

    € 49,95 € 39,95

DE MOOISTE AKTEKOFFERS VAN DAVIDTS
DAVIDTS biedt niet alleen handtassen, rugzakken en weekendtassen, maar ook de meest stijlvolle en tijdloze aktekoffers, zodat uw aktekoffer perfect aansluit bij uw stijlvolle, zakelijke outfit. Deze aktekoffers zijn voorzien van meerdere vakken voor al uw documenten en benodigdheden. Sommige aktekoffers zijn tevens voorzien van insteek vakken aan de binnenkant, waar u wat kleinere papieren of benodigdheden kunt opbergen. Deze blijven goed op hun plek zitten en zullen dus niet beschadigd raken. Of u nu langere tijd op pad gaat of een paar uurtjes; deze aktekoffers voorzien in al uw behoeften! Uw uitgekozen aktekoffer zal na bestelling meteen bij de leverancier besteld worden, waarna wij de aktekoffer z.s.m. uw kant opsturen. Deze stijlvolle aktekoffers worden speciaal voor u besteld bij de leverancier en ze zijn dus iets langer onderweg dan onze andere producten. Maar uw wachten wordt zeker beloont, want de kwaliteit van de aktekoffers spreekt voor zich!

AKTEKOFFERS EN SCHRIJFMAPPEN
Niet alleen verkopen we dankzij DAVIDTS de mooiste aktekoffers, maar ook zeer elegante schrijfmappen. Met deze schrijfmappen hebt u altijd al uw papieren binnen handbereik, inclusief diverse vakken voor bijvoorbeeld uw ID, diverse andere pasjes en zelfs een vak met een rits zodat u eventueel wat voorwerpen veilig op kunt bergen. Dankzij de ringband middenin bergt u uw papieren veilig op en de map is zelfs voorzien van een strakke band om uw pen achter te steken, zodat u ook deze altijd binnen handbereik hebt! Met de vele stijlvol ontworpen schrijfmappen gaat u altijd goed voorbereid op pad.

VERSCHILLENDE FORMATEN AKTEKOFFERS
De aktekoffer. Dat statig uitziende koffertje, vaak van leer, met zo’n gespsluiting aan de voorkant en een enkel handvat bovenop, waarin zakenmannen en zakenvrouwen hun papieren bewaren zodat ze er snel bij kunnen. Toch zit er behoorlijk wat verschil tussen de verschillende soorten aktekoffers die er zijn en verschillen deze ook sterk qua ontwerp. Zo zijn er de standaard aktekoffers, zoals we deze aan het begin van deze alinea beschrijven, maar ook aanzienlijk grotere aktekoffers, met verschillende vakken (afsluitbaar met een rits) met een handvat bovenop en zelfs een uitschuifbaar handvat waardoor u de aktekoffer, in combinatie met de wieltjes onderop, als een trolley mee kunt nemen. Zo kunt u een grote hoeveelheid documenten meenemen zonder dat u bij aankomst last hebt van uw schouder van het dragen van al die zware mappen en documenten. Neem een kijkje bij de divers ontworpen aktekoffers van DAVIDTS en kijk of er een aktekoffer bij zit die volledig aan uw eisen en benodigdheden voldoet.

AKTEKOFFERS SHOPPEN BIJ IT’S BEAUTIFUL
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u natuurlijk de allermooiste sieraden, maar dus ook de beste aktekoffers! Gemaakt van de beste materialen en voorzien van elegante doch praktische ontwerpen. Shop vandaag nog een mooie aktekoffer en laat u verrassen door de smart checkout waarmee u met slechts een paar keer klikken afrekent en de kwaliteit van de vele mooie aktekoffers. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss