DE MOOISTE WEEKENDTASSEN VAN DAVIDTS
Deze stijlvolle weekend tassen van DAVIDTS zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en hebben een moderne uitstraling. Deze weekend tassen van DAVIDTS zijn voornamelijk gemaakt van polyester en voorzien van een handige ritssluiting. Aan de zijkanten zijn ook nog enkele vakken geplaatst die te sluiten zijn d.m.v. een ritssluiting. Op deze manier kunt u al uw spullen kwijt in deze ruime weekend tassen en zelfs een verdeling maken tussen uw spullen, zodat u overal altijd snel bij kan. Ook zijn er enkele weekend tassen op wieltjes met een handig, in hoogte verstelbaar, handvat. Deze weekend tassen kunt u, zelfs wanneer ze goed gevuld zijn, bijzonder gemakkelijk vervoeren. Naast stijlvol en modern zijn deze weekend tassen ook nog eens bijzonder veilig. Sommige van deze weekend tassen zijn voorzien van een simpele ritssluiting, die uw spullen al goed veilig houdt, maar er zijn ook enkele die een bijzonder cijferslot hebben waarmee u ervoor zorgt dat alleen uzelf bij uw spullen kan komen. Deze beveiliging is bijzonder nuttig wanneer u waardevolle spullen vervoert of wanneer u uw bagage niet in het oog kunt houden en er zeker van wil zijn dat er niks verdwijnt. DAVIDTS zorgt er dus niet alleen voor dat u uw persoonlijke eigendommen in stijl vervoert, maar u kunt het ook nog eens veilig doen!

ACHTER DAVIDTS
In de 18e eeuw emigreerde Bertrand Davidts vanuit België naar Nederland, dat toen bekend stond als het centrum van het mandenmakersvak. In de buurt van Maastricht gaat hij aan de slag als één van de vele mandenmakers en dit blijft een belangrijk beroep binnen de familie Davidts, totdat Jean Davidts in 1949 zijn eerste winkel opent waarin hij zijn ambacht rechtstreeks aan de eindgebruikers begint te verkopen. Luisterend naar de vraag van de consument breidde hij zijn aanbod uit van picknickmanden naar lederen reistassen en zelfs al juwelendoosjes. In 1955, aan het begin van het jettijdperk) duwt Jean Davidts in 1955 zijn hoofdactiviteit als mandenmaker opzij en wijdt hij zich volledig aan de productie en verkoop van reistassen en koffers. Drie jaar later beheert hij meer dan 5 travel & leather goods stores in België. De handel blijft uitbreiden en naarmate steeds meer en meer mensen gaan reizen kopen meer mensen de reiswaren van Davidts, totdat Davidts als merk vandaag de dag niet meer weg te denken is uit de sieradendozen en tassen / koffers markt.

DAVIDTS SHOPPEN BIJ IT’S BEAUTIFUL
De mooiste producten van DAVIDTS shopt u bij juwelier It’s Beautiful! De vele beeldschone (weekend)tassen, koffers en sieradendozen die dit inmiddels alweer 70 jaar oude merk rijk is shopt u allemaal op www.its-beautiful.nl. En dat doet u natuurlijk met het grootste bestelgemak! Zo maken wij bij onze webshop gebruik van een smart checkout van Klarna, waarmee u uw gegevens razendsnel invult en waardoor enkel die betaalmethodes worden getoond die voor u relevant zijn. Dit voorkomt het verspillen van uw kostbare tijd! Shopt vandaag nog een supermooie weekend tas van DAVIDTS en laat u verrassen door de kwaliteit van het product en de service! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss