Sorteer op

Ringen van MY iMenso
Deze ringen zijn afkomstig van MY iMenso en dus van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook nog eens bijzonder stijlvol vormgegeven en zelfs te personaliseren! Zoals het geval is bij veel van de sieraden van het bekende merk MY iMenso is het ook bij het grootste gedeelte van deze ringen mogelijk om ze te combineren met één van de stijlvolle 14mm munten. Ook is er een Jiving ring en zijn er meerdere kroontjes te verkrijgen met vrolijk gekleurde steentjes.

14mm munt ringen
Een groot gedeelte van de ringen van MY iMenso zijn te combineren met de 14mm munten van hetzelfde merk. Deze ringen zijn ofwel volledig egaal met een brede rand of zijn op die rand voorzien van kleurloze zirkonia’s, maar ze zijn allemaal te combineren met de 14mm munten van MY iMenso. Op deze manier bent u verzekerd van een ring die voldoet aan uw persoonlijke wensen en kunt u deze zelfs aanpassen d.m.v. een nieuwe munt wanneer uw stijl veranderd of als u simpelweg wilt afwisselen. Ook is het op deze manier mogelijk om matchende oorbellen en een ring te dragen door simpelweg dezelfde munt in zowel uw oorbellen als uw ring te plaatsen. De stijlvolle 14mm munten van MY iMenso vindt u hier!

De Jiving ring
De Jiving reeks van MY iMenso staat bekend om de bewegingsvrijheid van de individuele onderdelen waardoor deze dynamische sieraden serie niet snel zal gaan vervelen. Bij de Jiving reeks worden er twee glasplaatjes in uw ring (of medaillon) geplaatst, zodat daartussen meerdere losse onderdelen geplaatst kunnen worden die vervolgens vrij bewegen. Ook is het mogelijk om deze Jiving accessoires te combineren met één van de 14mm munten om het geheel nog unieker te maken. De bijzondere Jiving accessoires van MY iMenso vindt u hier!

Elegance Ring van MY iMenso
De Elegance ringen van MY iMenso zijn ook te personaliseren, maar op een andere manier dan de munt ringen en de Jiving ring. De Elegance ringen zijn namelijk speciaal vormgegeven voor de Elegance kroontjes; 925 sterling zilveren kroontjes die een gekleurde zirkonia vasthouden en die vast zijn te klikken op de Elegance ringen. Er is een egale Elegance ring en een Elegance ring die bezet is met meerdere kleine, kleurloze zirkonia’s. Met deze Elegance Ringen van MY iMenso bent u verzekerd van een persoonlijke ring en u kunt zelfs afwisselen afhankelijk van uw stijl.

De stijlvolle sieraden van MY iMenso hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze samen te stellen zijn naar uw eigen wensen.Juwelier It's BeautifulHet merk MY iMenso heeft als missie het inspireren van vrouwen over de hele wereld om zelf een uniek en persoonlijk sieraad samen te stellen, dat haar persoonlijkheid weergeeft en dat haar individualiseert. Met de beeldschone, te personaliseren sieraden van MY iMenso hoeft u nooit meer bij andere sieraden te kijken  en raakt u toch nooit uitgekeken.  MY iMenso: forever yours, always new

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss