Sieraden Trends • Beautiful Trends

TRENDSTIPS VOOR HET FEESTSEIZOEN

Trendtips heeft als doel om u te informeren over de mooiste nieuwe sieraden, de meest vasthoudende trends en de meest innovatieve ontwerpen in de sieradenbranche. Zo zijn uw sieraden altijd up-to-date en wordt u zelf een ware trendsetter.

Het feestseizoen is alweer in volle gang en uiteraard wilt u er ook in deze periode op uw best uitzien. Onze Trendtips helpen u daar graag bij. Wellicht inspireert u zelf wel vrienden of familie met uw look! Hier is onze top 3!

ARMBANDEN MET TEKSTEN
Armbanden met teksten zijn tijdloos. Dat werd destijds geroepen en dat is nog steeds waar, zo blijkt uit het huidige trendtip landschap. Ze staan zelfs in de top 3! Deze armbanden met inspirerende quotes of woorden zijn al een hele tijd bijzonder populair en dat is ook niet zo gek. Inspirerende woorden zijn in deze tijd van zelfreflectie en zelfkennis tenslotte aan de orde van de dag (hoe vaak zie je die inspirerende quotes wel niet voorbijkomen op bijvoorbeeld Facebook?) en om deze woorden dan bij je te dragen in de vorm van een beeldschone armband is natuurlijk een perfecte uitkomst! Naast de armbanden waar de quotes al opstaan kunt u ook zelf een armband laten graveren met een inspirerende tekst of een woord dat een diepe betekenis voor u heeft.

INITRAAL KETTINGEN
Een ketting in de vorm van uw naam of die van één van uw dierbaren is bijzonder en mooi en persoonlijk. Maar het is ook heel erg overduidelijk en misschien wel té on-the-nose. Een subtiel sieraad met slechts één letter, daarentegen, is misschien wel het mooiste en meest mysterieuze accessoire dat uw outfit niet alleen kracht bij zal zetten, maar deze zelfs naar een compleet nieuw niveau zal verhogen. De initiaal kettingen zijn al langere tijd beschikbaar maar blijven een hit en dat hebben ze mede te danken aan het mysterie dat ontstaat wanneer iemand een ketting met een enkele letter om uw nek ziet hangen. Waar staat die letter voor? Wat is het verhaal erachter? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de gedachten die door uw gesprekspartner zijn of haar hoofd zullen dwalen. Niet alleen een leuk sieraad, maar wellicht ook een voorwerp om iemand te gedenken of een liefde of vriendschap te vieren.

EAR CUFFS
De nummer één van dit moment zijn nog steeds de Ear Cuffs, waar men in het sieradentrends circuit nog altijd niet omheen kunnen. Deze sieraden gaan alweer een poosje mee en zijn steeds vaker te zien. Niet alleen bij speciale gelegenheden, maar ook op straat. Zo meet u zichzelf gemakkelijk een wat stoerdere look aan met de robuustere Ear Cuffs en geeft u uzelf een klassieke uitstraling met stijlvolle Ear Jackets. Deze trend gaat vooralsnog nergens heen en als u nog geen Ear Cuffs in uw voorraad accessoires heeft, kunt u maar beter beginnen met verzamelen. Eén enkele Ear Cuff is al genoeg voor een stoere asymmetrische look, maar variëren is altijd goed en zorgt ervoor dat men niet uitgekeken raakt op uw bijzondere oor sieraden. Ook mode expert Mara Stevelmans is vol van deze trend en schrijft erover op www.trademart.nl.

Onze top 3 is bekend. We hopen dat u wat met deze Trendtips kan en dat u zelf wat trends gaat zetten in uw omgeving!

TRENDTIPS

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss