Navigatie

Betaalmethodes

Bij juwelier It’s Beautiful bieden wij een groot assortiment aan sieraden en accessoires met een bijbehorend groot aantal betaalmethodes. Voor enkele van deze betaalmethodes, zoals het bedrag zelf overmaken naar onze rekening, heeft u onze bankgegevens nodig. Deze vindt u hieronder:

Juwelier It’s Beautiful
Rabobank: 1414.44.215
IBAN/SEPA nr.: NL15RABO0141444215
BIC (swift-code): RABONL2U
Bedrag zelf overmaken? Vermeld uw factuurnummer en achternaam.


Juwelier It’s Beautiful biedt u een 100% veilige betaalomgeving via een beveiligde SSL verbinding.

U kunt binnen Nederland kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Betaling via iDeal
Betaling via Creditcards
Betaling via SofortBanking / DIRECTebanking
Betaling via Paypal
Betaling via AfterPay
Betaling bij afhalen
Betaling via Giftcard

Betalingen vanuit België of Duitsland
Komt u uit België of Duitsland? Dan kunt u kiezen uit één van onderstaande betaalmethodes. Alle online betaalmogelijkheden worden afgehandeld door onze betaalprovider MultiSafePay. U betaalt via een beveiligde verbinding. De volgende betaalmethodes zijn beschikbaar:

Betaling via Creditcards
Betaling via SofortBanking / DIRECTebanking
Betaling via Paypal
Betaling via Bancontact Mister Cash
Betaling via Giropay (Duitsland)


Betaling via iDeal
Juwelier its-beautiful.nl maakt gebruik van iDEAL in samenwerking met payment provider MultiSafePay. U kunt dus zeker zijn van een veilige en snelle afhandeling van uw betaling.

Door gebruik te maken van iDeal, de meest gebruikte online betalingsmethode van Nederland, betaald u in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. Zo loopt u geen risico en kunt u gemakkelijk uw online betalingen verrichten. De betaling via iDeal verloopt via MultiSafePay.

U plaatst een bestelling bij Juwelier its-beautiful.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met MultiSafePay wilt betalen. Klik dan op de MultiSafePay-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en Its-beautiful.nl wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

Betaling via Creditcards
Kiest u voor betalen met creditcard (Visa, Mastercard, Maestro)? Dan zorgt onze betaalprovider MultiSafePay voor een correcte afhandeling met uw creditcardorganisatie. U voert uw creditcardgegevens in, in een beveiligde omgeving.

Wanneer u betaald met een creditcard (Maestro, Mastercard, Visa) betaald u veilig en snel via MultiSafePay. Via Maestro kunt u uw bestellingen eenvoudig via internetbankieren betalen. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Indien u kiest voor een betaling met Mastercard of Visa creditcard, kiest u na het plaatsen van uw bestelling voor de betaalmethode MultiSafePay. Er opent zich een pagina waarin u de Visa of MasterCard betaalmethode selecteert. Vervolgens dient u het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

Betaling via SofortBanking / DIRECTebanking
Nadat u voor de betaalmethode SofortBanking heeft gekozen, wordt u vanuit de kassa direct doorgestuurd naar de SofortBanking pagina. U kunt nu uw land en bank selecteren, waarna u in de beveiligde betaalomgeving van SofortBanking terecht komt. Nu kunt u zich aanmelden met uw inloggegevens voor internetbankieren. Deze worden gecodeerd overgedragen aan uw bank. Vervolgens wordt u gevraagd naar de bevestigingscode voor het ondertekenen en uitvoeren van de overschrijving. Deze code verkrijgt u zoals gewoonlijk via uw kaartlezer of uw bank. Wanneer de betaling door u geautoriseerd is, ontvangen wij direct een transactiebevestiging, zodat wij de bestelling voor u kunnen verwerken.

Controleer hier of SofortBanking ook via uw bank mogelijk is.

Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen.

Als de populairste betaalmethode in Duitsland, is Giropay eigenlijk de betaalmethode zoals iDeal dat bij ons is. Deze betaalmethode is bedacht en ontwikkeld door de grootste banken in Duitsland en dekt inmiddels meer dan 75% van de Duitse markt.

Qua betaalmethode werkt Giropay nagenoeg hetzelfde als iDeal; wanneer iemand af wenst te rekenen met deze betaalmethode, wordt hij of zij doorverwezen naar de vertrouwde internetbankier omgeving van hun eigen bank. Hierdoor hebben mensen snel vertrouwen gekregen in deze betaalmethode en deze wordt dan ook massaal gebruikt door de Duitse consument.


Betaling via Paypal
Bij juwelier It’s Beautiful betalen alle klanten gratis met Paypal. Deze veilige elektronische betaalmethode wordt veelgebruikt en is dan ook zeer handig in gebruik. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord en hoeft geen saldo aan te houden. Wanneer u geen saldo meer heeft op uw Paypal account zal Paypal het verschuldigde bedrag automatisch van uw aangekoppelde bankrekening afschrijven. Kijk voor meer informatie op de website van Paypal.


Betaling via AfterPay
AfterPay voert voor Juwelier Its-beautiful.nl het volledige proces voor achteraf betalen uit. Dit houdt in dat u binnen 10 dagen een digitale acceptgiro ontvangt van AfterPay via e-mail, waarmee u uw bestelling binnen 14 dagen kunt betalen. U kunt bij uw eerste betaling via AfterPay uw bestelling van Juwelier Its-beautiful.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,-. Indien u al eerder hebt betaald via AfterPay, dan wordt dit bedrag verhoogt tot € 2500,-.

Voor uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit ter goedkeuring. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht AfterPay uw verzoek tot betaling met acceptgiro afwijzen, dan kunt u natuurlijk altijd via een andere betaalmethode betalen.

U kunt met vragen hierover rechtstreeks contact met AfterPay opnemen. Wij kunnen hierin helaas niets voor u betekenen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

Vanwege de bijkomende administratieve kosten berekenen wij € 0,99 kosten voor klanten die met AfterPay betalen.


Rembours
Voor bestellingen met hoge bedragen die u liever pas achteraf betaald, bieden wij nu ook versturen onder Rembours aan. Bij deze betaal- en verzendmethode bezorgd de postbode uw order (tot maximaal € 500,00) aan de deur, waarna u de betaling aan de postbode contant kunt voldoen.

Heeft uw order een waarde van € 500,00 of hoger, dan wordt uw pakket op het dichtstbijzijnde postkantoor of pakketpunt bezorgd waar u het pakket kunt ophalen en de betaling contant kunt voldoen of kunt pinnen. Ook wanneer u tot twee keer niet thuis bent of het bedrag niet kunt voldoen, zal het pakket worden afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor of pakketpunt waar u het pakket kunt ophalen wanneer het u uitkomt.
Let op: uw pakket blijft slechts 8 dagen op het postkantoor/pakketpunt. Daarna wordt het pakket retour gestuurd.

De kosten voor versturen onder Rembours bedragen € 18,35. Ook deze kosten worden aan de deur of bij het postkantoor/pakketpunt voldaan. 

Indien u van deze betaal- en verzendmethode gebruik wenst te maken, dan kiest u de optie 'Rembours' als betaalmethode. U ontvangt bij deze betaal- en verzendmethode tevens een track & trace code, waardoor u uw bestelling tot aan de deur kunt volgen.

Rembours is alleen mogelijk in Nederland.


Betalen bij ophalen
Voor als morgen te lang duurt…

U kunt vanaf nu ook uw bestelling reserveren bij ons kantoor in Vroomshoop. Woont u in de buurt en bent u bang om uw postbezorger mis te lopen of hebt u uw bestelling liever vandaag in huis dan morgen, dan is deze methode van bestellen dé uitkomst.

Hoe het werkt:
- U besteld uw sieraden op de webshop.
- Wanneer u klaar bent met winkelen gaat u naar uw winkelwagentje en selecteert bij ‘Betaalmethode’ de optie ‘Betalen bij ophalen’.
- U rondt uw bestelling af.
- Wij sturen u bij de eerstvolgende gelegenheid een e-mail. Dit kan zelfs al dezelfde dag zijn en anders de eerstvolgende werkdag. (mocht er een gewijzigde levertijd gelden, dan stellen wij u hiervan op de hoogte)
- U komt langs bij ons kantoor in Vroomshoop en rekent uw bestelling met (gepast) contant geld af, waarna we uw bestelling overhandigen en u van uw aankoop kunt genieten.

Het was nog nooit zo gemakkelijk om te bestellen en af te halen!


Betaling via Giftcard

Met de Webshopgiftcard kunt u al bij veel webwinkels betalen en nu ook bij juwelier It’s Beautiful. Deze handige giftcard is op te waarderen met een door u te kiezen bedrag dat vervolgens besteedt kan worden bij een groot aantal webshops, waaronder dus juwelier It’s Beautiful. Mocht het zo zijn dat het door u te betalen bedrag hoger is dan het bedrag dat u op uw giftcard heeft staan, dan is het geen probleem om het resterende bedrag direct via iDeal bij te betalen. Zo kunt u de Webshopgiftcard met gemak gebruiken om de mooiste spullen uit te zoeken bij de beste webshops!

Net zoals bij de meest giftcards is het helaas niet mogelijk om bestellingen die met een Webshopgiftcard betaald zijn te crediteren. Mocht het toch zo zijn dat u uw bestelling retourneert, dan kunt u een vervangend artikel uitzoeken ofwel een winkeltegoed krijgen.

U selecteert "Webshop Giftcard" als betaalmethode en gaat verder met het afronden van de bestelling. Bij het betalen zult u worden omgeleid naar de pagina van MultiSafePay, waar u uw 19-cijferige + 6-cijferige pincode Fashioncheque tegoedcode kan invoeren om gebruik te maken van het op uw Fashioncheque staande tegoed.

Fashioncheque

U kunt ook gebruik maken van een Fashioncheque om bij juwelier It’s Beautiful te betalen. Dit is een simpele betaalmethode, die u omleidt naar MultiSafePay waar u uw tegoedcode kunt invoeren.

U selecteert "Webshop Giftcard" als betaalmethode en gaat verder met het afronden van de bestelling. Bij het betalen zult u worden omgeleid naar de pagina van MultiSafePay, waar u uw 19-cijferige Fashioncheque tegoedcode kan invoeren om gebruik te maken van het op uw Fashioncheque staande tegoed.

U kunt ook gebruik maken van een Fashioncheque om bij juwelier It’s Beautiful te betalen - Met de Webshopgiftcard kunt u al bij veel webwinkels betalen en nu ook bij juwelier It’s Beautiful
Bestel een cadeaubon >>


Hoe gebruik ik een kortingscode?

  1. In de webwinkel kiest u eerst het artikel uit dat u wilt bestellen. Wanneer u op de foto van het artikel klikt, komt u op een webpagina met meer foto`s van het artikel. Onderaan deze pagina ziet u "voeg toe aan winkelwagen". Hier klikt u op.
  2. U komt nu op de pagina met de naam "Winkelwagen". U ziet dat het artikel dat u heeft gekozen aan de winkelwagen is toegevoegd.
  3. Nu kiest u uw betaalwijze en het land waar het artikel naar verzonden moet worden. Ook ziet u het vak waarin u de kortingscode kan invullen. Vul uw code in en klik op "bereken korting". U ziet dat de korting wordt toegepast.

< Klantenservice

© 2008 - 2017 Juwelier It's Beautiful - Tiara Benelux B.V. - Vroomshoop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.