DE MOOISTE BOODSCHAPPENTASSEN EN SHOPPERS
Boodschappen doen is altijd een vrij ondankbare taak. Het wordt als gewoon gezien en je wordt er maar zelden voor bedankt wanneer je thuiskomt. Daarom besteden we er waarschijnlijk ook niet zoveel tijd en moeite aan. Gewoon snel boodschappen doen en weer naar huis, vaak met een tas van de winkel waar je de boodschappen doet. Maar wat als het ook anders kan? Wat als u, iedere keer dat u naar de supermarkt gaat, met een brede grijns de deur uitgaat omdat u weet dat u eindelijk uw geweldige boodschappentas weer eens mag showen? Want dat kan nu, met de mooie boodschappentassen van Davidts! Deze boodschappentassen zijn er in verschillende soorten en maten, met leuke prints of in een mooie effen kleur. Iedere boodschappenkar is opvouwbaar zodat u de boodschappentas gemakkelijk kunt vervoeren en mee kunt nemen. En vergis u niet; de boodschappentas is ook uitermate geschikt om mee te winkelen! U zult gemakkelijk meerdere kledingstukken kwijt kunnen in de boodschappentas en zo voorkomt u dat u met vijf verschillende plastic tassen door de binnenstad loopt te sjouwen. Kies snel uw boodschappentas en maak het uzelf gemakkelijk!

STIJLVOL ONTWORPEN BOODSCHAPPENTASSEN EN SHOPPERS
De vele boodschappentassen en shoppers van DAVIDTS kennen allemaal een eigen ontwerp waar u maar wat graag boodschappen mee zult willen gaan doen. Denk hierbij aan een beeldschone grasgroene Portsmouth boodschappenwagen set, waarbij de overflap is voorzien van meerdere blokken in diverse groene tinten. Of juist een donkerrode Stockholm boodschappenwagen set inclusief trolley. Natuurlijk zijn er naast de vele boodschappenwagens ook mooie shoppers te verkrijgen, voorzien van eigentijdse ontwerpen en groot genoeg om flink wat boodschappen of misschien zelfs wel kleren of andere snuisterijen in te stoppen. Zo shopt u met veel plezier de mooiste spulletjes bij elkaar en vervoert u deze in stijl! Neem snel een kijkje bij het volledige assortiment en laat u verrassen!

BOODSCHAPPENTASSEN EN SHOPPERS BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Bij ons shopt u de mooiste boodschappenwagens en shoppers het voordeligst en met de allerbeste service. Komt u er, tijdens het kiezen van een product of misschien wel bij het afronden van uw bestelling, niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan het beste via de e-mail. Stuur een e-mail naar info@itsbeautiful.nl en vermeld uw vraag en indien mogelijk het artikel nummer. Wij reageren op werkdagen tussen 08.00 en 16.00u al binnen een uur en komen altijd met een antwoord waar u ook echt wat aan hebt! Toch liever telefonisch contact? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Hiervoor dient u een terugbelverzoek in, ook via de e-mail. Stuur ons uw telefoonnummer, uw ordernummer (indien u al een bestelling hebt geplaatst) en de vraag waar het om gaat. Wij lezen uw vraag, lezen ons in in uw vraagstuk en bellen u daarna z.s.m. terug met een duidelijk en informatief antwoord. Nadat uw vragen beantwoord zijn kunt u verder met het plaatsen van uw bestelling en maakt u gebruik van de smart checkout van Klarna. Hierdoor vult u uw gegevens al met slechts een paar keer klikken in, waarna u kiest voor de betaal- en verzendmethode van uw voorkeur. Shop vandaag nog een superleuke boodschappentas of shopper van DAVIDTS en laat deze bezorgen waar en wanneer u dat wenst! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss