Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ervaren reviewers die het leuk lijken om hun aankoopbedrag terug te winnen!

U hebt een product bij ons besteld en ontvangen. U bent er super blij mee of toch niet helemaal tevreden over; wat uw mening over onze service en onze producten ook is, wij willen het weten.

Stap 1: Bestel uw product
Deze stap is simpel genoeg. U plaatst uw bestelling via onze webshop zoals altijd. Een handjevol dagen later ontvangt u uw bestelling. (Mocht het door u bestelde product niet op voorraad zijn, dan zullen wij u hier tijdig van op de hoogte stellen)

Stap 2: Beoordeel onze webshop via Google Reviews
Naar aanleiding van uw ervaring met onze webshop (het plaatsen van de bestelling, het ontvangen van het bestelde product, wellicht het contact met onze klantenservice) plaatst u een review bij Google Reviews.

KLIK HIER & PLAATS UW REVIEW

Stap 3: Wij kiezen een gelukkige reviewer
Alle nieuw geplaatste reviews stoppen wij in een grote grabbelton en van de reviews pakken wij er eentje. Deze gelukkige reviewer ontvangt zijn / haar volledige aankoopbedrag terug! Bij minimaal tien nieuwe reviews per maand kiezen wij een gelukkige reviewer die zijn / haar aankoopbedrag terug ontvangt.

Wij stellen de gekozen reviewer per e-mail op de hoogte en zullen dit doorgaans rond het einde van de maand doen, dus houdt uw e-mail rond het einde van de maand in de gaten.
(Let ook op uw SPAM-map, voor het geval onze e-mail daarin terecht komt)

Dus bestel, plaats een review en maak kans om het aankoopbedrag van uw bestelling terug winnen!

© 2008 - 2022 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss