Win uw aankoopbedrag terug!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste reviewers, die het leuk vinden om kans te maken op het terug winnen van het aankoopbedrag!

De te volgen stappen zijn eenvoudig genoeg:

U hebt een product bij ons besteld en ontvangen. U bent er super blij mee of misschien toch niet helemaal tevreden over: Wat uw mening over onze service en onze producten ook is, wij willen het graag weten.

De te volgen stappen zijn eenvoudig genoeg:

Stap 1: Bestel uw product
U plaatst uw bestelling via onze webshop, zoals gewoonlijk. Een aantal dagen later ontvangt u uw bestelling. (Mocht het door u bestelde product niet op voorraad zijn, dan zullen wij u hier tijdig van op de hoogte stellen)

Stap 2: Beoordeel onze webshop via Google Reviews of Trustpilot
Naar aanleiding van uw ervaring met onze webshop (het plaatsen van de bestelling, het ontvangen van het bestelde product en/of het contact met onze klantenservice) plaatst u een review bij
 Google Reviews en/of bij Beoordeel Juwelier (trustpilot.com).

KLIK HIER & PLAATS UW REVIEW

Stap 3: Wij kiezen een gelukkige reviewer
Alle nieuw geplaatste reviews (via Google Reviews en Trustpilot) stoppen wij in een grote grabbelton en vervolgens pakken wij er blind eentje uit. Deze gelukkige reviewer ontvangt zijn / haar volledige aankoopbedrag terug! Bij minimaal tien nieuwe reviews per maand kiezen wij één gelukkige reviewer die zijn / haar aankoopbedrag terug ontvangt.

Wij stellen de gekozen reviewer per e-mail op de hoogte en zullen dit doorgaans rond het einde van de maand doen, dus houdt uw e-mail rond het einde van de maand in de gaten.

(Let ook op uw SPAM-map, voor het geval onze e-mail daarin terecht komt) 

Dus: Bestel, plaats een review via Google Reviews en/of Trustpilot en maak kans om het volledige aankoopbedrag van uw bestelling terug winnen!

 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss