Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

DE MOOISTE LACOSTE HORLOGES VOOR DAMES
Het merk Lacoste is afkomstig van het de tennislegende René Lacoste, die het merk in 1933 tot leven bracht. Nadat René Lacoste in 1927 meerdere overwinningen behaalde en een echte tennislegende werd, begon deze creatieve geest verder te denken dan het gravel. Lacoste (de man) was een echte innovator en wilde continu vernieuwen. Vanuit deze drang tot vernieuwing ontstond ook de polo die inmiddels synoniem staat voor het merk Lacoste. De sportlegende had elegantie, sportiviteit en originaliteit hoog in het vaandel staan en deze kernwaarden voerde hij ook door in zijn merk. Zo bleef Lacoste ook vernieuwen via zijn merk. Zo werden in 1951 polo’s in effen kleuren en polo’s met gestreepte patronen geïntroduceerd, die in 1958 werden opgevolgd door een kindercollectie. Daarnaast bleef Lacoste ook actief voor zijn geliefde tennis en richtte hij zich op het verder ontwikkelen van de sport zelf door middel van innovaties op en om het gravel. Daarna kwam Lacoste met internationale campagnes voor zijn merk en bleef hij het merk uitbreiden met nieuwe productgroepen, zoals zonnebrillen, parfums en sieraden. Ongetwijfeld één van de redenen dat het merk Lacoste nog altijd een wereldwijd bekend merk is.

STIJLVOLLE LACOSTE HORLOGES VOOR DAMES
Het moge duidelijk zijn dat Lacoste een merk is met een rijke geschiedenis en dit is ook terug te zien in de vele mooie dames horloges die het merk rijk is. De ontwerpen stralen ervaring en professionaliteit uit en zijn zodanig ontworpen dat deze net zo goed bij een T-shirt op een zonnige zondag passen alsook bij een blazer in de vergaderzaal. Deze perfecte samenkomst van elementen is enkel mogelijk dankzij de jarenlange ervaring van de ontwerpers. Voor het volledige aanbod van Lacoste horloges voor dames hoeft u enkel op deze pagina te kijken, maar we geven hieronder een kleine greep uit ons assortiment van meer dan 50 uniek ontworpen Lacoste horloges voor dames. Zo zal u uw pols maar wat graag versieren met een goudkleurig horloge met een goudkleurige schakelband en een zwarte wijzerplaat met goudkleurige streepjes als tijdsaanduidingen. Of juist met een roségoudkleurig horloge met een Milanese horlogeband en een roségoudkleurige wijzerplaat. Toch liever een speels horloge? Wat denkt u van een roze horloge met een roze wijzerplaat en zelfs een roze silicone horlogeband? Sterk qua ontwerp en minder makkelijk te combineren, maar oh zo mooi en misschien zelfs wel stijlbepalend! De keuze is volledig aan u, dus neem snel een kijkje bij het volledige aanbod.

LACOSTE HORLOGES VOOR DAMES MET SERVICE SHOPPEN
De mooiste horloges van Lacoste, die speciaal zijn ontworpen voor dames en die ook nog eens mooi ingepakt worden? We helpen u graag! Bij ons shopt u ze het mooiste, het scherpst geprijsd en onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag feestelijk voor u in. Kies voor onze inpakservice en geef door welke kleur cadeaupapier u het mooiste vindt. Onze inpakkers zorgen ervoor dat u een pakketje ontvangt dat kant en klaar is om cadeau te geven. Verder voorzien wij alle producten van scherpe productfoto’s zodat u meteen ziet wat u koopt en alle details die niet meteen zichtbaar zijn beschrijven wij in onze gedetailleerde productbeschrijving. Zo doet u bij juwelier It’s Beautiful nooit een miskoop en bent u verzekerd van een beeldschoon Lacoste horloges voor dames dat even leuk is om te krijgen als het is om te geven! 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss