Gepersonaliseerde armbanden van Names4ever. 
Al jarenlang kwamen bij sieraden producenten aanvragen binnen voor gepersonaliseerde armbanden en andere gepersonaliseerde sieraden. Sinds 2007 maakt een hecht team van vakmensen met een passie voor sieraden de gepersonaliseerde armbanden waar Names4ever bekend om is geworden. Gepersonaliseerde armbanden zijn sieraden die om de pols gedragen worden en die zich onderscheiden van “gewone” armbanden door het gebruik van een of meerdere namen, initialen, foto’s, uitspraken, logo’s of vingerafdrukken. Hierdoor wordt een armband “gepersonaliseerd” (= aangepast aan de persoon, die de gepersonaliseerde armband draagt).

Gepersonaliseerde foto armbanden 
Foto armbanden zijn hier een perfect voorbeeld van. Je kunt zelf bepalen of je gaat voor een zilveren of een gouden armband. Daarnaast kies je de vorm van het plaatje, waarop de foto gegraveerd wordt: een hartje, rondje, vierkantje, rechthoek of een ovaal. Door de combinatie van het gebruikte materiaal en de vorm van het graveerplaatje bepaal je de uitstraling van jouw gepersonaliseerde armband. Je kunt natuurlijk de gegraveerde foto van je grote liefde dragen, maar ook van bijvoorbeeld een overleden dierbare.

Gepersonaliseerde vingerafdruk armbanden 
Ook de vingerafdruk armbanden zijn uitermate geschikt als gepersonaliseerde armbanden. Door op een graveerplaatje in de vorm van een hartje, rondje, vierkantje, rechthoek of een ovaal een vingerafdruk te laten graveren, kun jij degene die belangrijk voor jou is bij je dragen op een relatief onopvallende manier. Ook hierbij wordt de uitstraling mede bepaald door de keuze van het gebruikte materiaal en de vorm van zowel de band als de vorm van het graveerplaatje.

Gepersonaliseerde bedelarmbanden 
Een bedelarmband is echt een voorbeeld van een gepersonaliseerde armband. Door je leven weer te geven aan de hand van bedels kun je je eigen verhaal vertellen. Aan een bedelarmband kun je behalve gewone bedels bijvoorbeeld ook een as hanger laten bevestigen. Persoonlijker dan het bij je dragen van een beetje as, een haarlok of een stukje stof van bijvoorbeeld de favoriete kleding van een dierbare overledene kan niet. Zo kun je kiezen voor een camee met een afbeelding daarop van biddende handen, reikende handen of een kruis. Maar je kunt ook kiezen voor een naam met geboorte- en sterfdatum, een vingerafdruk of een fotogravure.

Names4ver sieradenNames4ever armbanden met naamNames4ever hartjes armband met naamNames4ever moeder en dochter armbanden

Andere gepersonaliseerde armbanden 
Natuurlijk zijn er nog meer voorbeelden van gepersonaliseerde armbanden. Denk bijvoorbeeld eens aan de mogelijkheid van:

  • moeder en dochter armbanden – 2 armbanden met op ieder een naam om de band tussen moeder en dochter te benadrukken,
  • naam armbanden – waarbij een of meerdere namen op (een) naamplaatje(s) of door middel van letters tussen schakelgedeeltes wordt/worden weergegeven,
  • baby armbanden – waarbij de naam van de baby op een klein graveerplaatje wordt weergegeven dat bevestigd is aan een armbandje met fijne schakeltjes,
  • sterrenbeeld armbanden – waarbij het sterrenbeeld van de drager of de gever wordt weergegeven,
  • levensboom armbanden – waarbij je in de meeste gevallen een gravure kunt laten toevoegen van een letter, naam, woord of korte tekst, soms zelfs meerdere namen.
  • infinity armbanden – waarbij je de nooit eindigende liefde voor bijvoorbeeld je kinderen laat zien,
  • hartjes armbanden – waarbij ook je liefde weergeeft voor… (vul zelf maar in).

En natuurlijk kun je een gepersonaliseerde armband ook heel goed gebruiken als een passend cadeau voor een huwelijk, doop, communie, uitvaart en verjaardag of jubileum. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.


Geschreven op 3 maart 2022 | Door Charmaine

 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss