Berg je sieraden op in een kledingkast voorzien van handige sieradenlade
Hoe vaak komt het wel niet voor dat je jouw sieraden op je nachtkastje of in een overvol doosje legt waarin je de volgende ochtend weer op zoek kunt gaan naar je sieraden? Voorkom een rommeltje en kies voor een kledingkast met luxe sieradenlade. Maak een selectie van jouw meest gedragen sieraden en voorkom dat je tussen je oude sieraden moet zoeken.

Luxe sieradenlades, praktisch ingerichte lades 
Een sieradenlade kan in een standaard lade voorzien worden, maar ook als uitrekbare ‘dunne’ lade voor minder ruimteverlies in jouw kledingkast. Een sieradenlade is praktisch ingericht met vakjes en ringhouders. Zo kun je jouw vakjes volledig naar eigen smaak en eigen indeling samenstelling. Perfect voor je oorbellen, ringen, haarknipjes en armbandjes.

Berg je sieraden op in een kledingkast voorzien van handige sieradenlade

De luxe inzetlades zijn enkel op verzoek mogelijk bij de YourJoyce kledingkasten van Bedroomshop.

Sieradenlades ook mogelijk als inzetlades
Kledingkasten kunnen ook voorzien worden van een lade met hierin een aparte inzetlade. Een groot voordeel aan deze type inzetladen is dat ze vaak een stuk goedkoper zijn dan wanneer je direct je inzetlade op maat in de kast laat zetten. Deze type inzetlades functioneren prima en doen niets onder voor de luxere inzetlades.

Inzetlades zijn vaak al beschikbaar in verschillende varianten en prijsklassen. Zo heb je al sieradenlades vanaf 5 euro oplopend tot 30 euro. Prachtige kleuren, diverse stijlen en vakverdelingen en ook geschikt voor grotere attributen zoals horloges en kettingen. Sieraden inzetlades kun je bij diverse webwinkels kopen en zijn beschikbaar in diverse kleuren.

Vele andere mogelijkheden in je kledingkast
Naast sieradenlades zijn er ook diverse andere mogelijkheden. Denk hierbij aan kastverdelers en schoenen- en ondergoedlades, roedes en stropdas- en riemenhouders of kledingliften. Wat je wensen ook zijn je kledingkast kun je volledig naar eigen wensen indelen.

Wil je jouw kledingkast samenstellen? Kies dan voor Slaapkamerweb en kies je favoriete indeling die past bij jouw wensen. Van prachtige schuifdeurkasten tot draaideurkasten. Kies je favoriete stijl, bepaal je indeling en stel je kast online samen.


Geschreven op 22 maart 2022 | Door Marcel

 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss