IBIZA Xperience Fair

Beurs IBIZA Xperience Fair

Ontmoet Juwelier It’s Beautiful live tijdens de Ibiza Xperience Fair – let your heart guide you!

Zoals u op onze Beurs Kalender pagina kunt lezen, kunt u live kennismaken met Juwelier It’s Beautiful en zijn producten. Maak dus alvast een plek vrij in uw agenda op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023. Zaterdags kunt u ons bezoeken van 12:00 – 21:00 uur en zondags van 11:00 – 17:00 uur in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch aan de Diezekade 2, 5222 AK in ’s-Hertogenbosch. Voor de prijs hoeft u het niet te laten! Voor kinderen koopt u al een toegangsbewijs voor slechts € 9,50 en voor volwassenen betaalt u slechts € 12,50 per persoon.

Ibiza Xperience Fair – let your heart guide you!

Wanneer u al eens naar Ibiza bent geweest, dan weet u het al: Gezellige terrasjes, hippie style, relaxt loungen, en het gevoel van “Share Love, Peace & Happiness”. Tijdens deze “Ibiza Xperience Fair – let your heart guide you” brengt de beurs Ibiza naar Nederland. Zo kunt u het Ibiza gevoel zelf live beleven. Ook wanneer u (nog) niet naar Ibiza bent geweest!

Professionele stands en vriendelijke stalletjes

Op de beurs vindt u grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes. Wat deze stands en stalletjes met elkaar gemeen hebben, is dat ze de mooiste Ibiza items laten zien en horen. Alles om ervoor te zorgen dat uw Ibiza Xperience compleet is. Daarom staat Juwelier It’s Beautiful er ook met zijn eigen, professionele beursstand met heel veel moois in Ibiza/vintage/bohemien/gypsy style.

Kunt u niet wachten tot april?

Wilt u al graag eerder sieraden kunnen kopen, die in het teken van Ibiza en hippie style staan? Natuurlijk zullen wij u alvast een paar voorbeelden hiervan laten zien, maar pas tijdens de beurs kunnen wij u hier speciale beurs-aanbiedingen van laten zien en laten kopen! En wilt u nog meer van al dit moois? Houdt u dan onze site in de gaten of abonneer u eenvoudig op onze Nieuwsbrief, zodat wij u als eerste van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte kunnen houden!

 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss