6 dingen waardoor vrouwen zich mooier voelen

Je zit als vrouw niet elke dag even lekker in je vel. Soms voel je je even niet heel mooi en vrouwelijk. Van veel dingen wordt gezegd dat wij vrouwen ze alleen dragen om de mannen te pleasen, maar uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mooie, sexy kleding de eigenwaarde van de vrouw opkrikt, ook als ze niet door mannen gezien wordt. Deze dingen laten een vrouw zich instant mooier voelen.

Mooie lingerie

Draag jij altijd goedkope slips en bh’s in willekeurige combinaties omdat toch niemand het ziet? Mooie lingerie onder je kleding kan een echte boost aan je zelfvertrouwen geven, ook als je geen partner hebt die het aan het einde of het begin van de dag kan zien. Ga eens shoppen en pas verschillende body’s en setjes om te voelen waar jij het meeste zelfvertrouwen van krijgt.

Rokjes en jurkjes

Sommige vrouwen hebben er last van dat ze zich in drukke periodes niet heel vrouwelijk voelen. Een rokje of jurkje met een mooie Hema panty eronder kan je vrouwelijkheid een boost geven. Tegenwoordig zijn er een hoop panty’s op de markt die van binnen gevoerd zijn met fleece, waardoor je je rokjes en jurkjes ook in de winter door kunt dragen.

Hakken

Als je goed op hakken kan lopen, kan het dragen van hakken een echte confidence-boost geven. Hakken verbeteren je houding en het klik-klakken op de grond wanneer jij loopt geeft veel vrouwen meer zelfvertrouwen. Als je niet zo goed op hakken kan lopen kun je proberen een sleehak of blokhak te dragen. Die dragen op dezelfde manier bij aan je houding, maar lopen net iets makkelijker.

Een bezoekje aan de kapper

Als je haar maar goed zit, zeggen ze altijd. Breng daarom regelmatig een bezoekje aan de kapper om dode punten te laten verwijderen en het haar weer in model te brengen. Trakteer jezelf regelmatig op een lekker maskertje en vermijd slapen met nat haar. Zo kun jij elke ochtend wakker worden met een kapsel dat lekker meewerkt.

Lippenstift

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat vrouwen die rode lippenstift dragen gezonder ingeschat worden dan vrouwen zonder rode lippenstift. Kennelijk geldt: hoe roder je lippen, hoe gezonder je eruitziet. Als je slecht geslapen hebt kan een rood kleurtje op je lippen je look helemaal opfleuren. Bovendien voel je je met rode lippenstift waarschijnlijk een echte boss bitch of femme fatale. Kortom: hoewel je ervoor moet zorgen dat jouw eigenwaarde intern begint, kun je er met je looks voor zorgen dat je je beter voelt. Gun het jezelf om mooie dingen te dragen en aandacht te besteden aan hoe je eruit ziet. Dat is een stukje zelfliefde die je vervolgens weer kunt uitstralen.

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss