EXTRA GROTE SIERADENDOZEN
De extra grote sieradendozen zijn speciaal voor diegenen die eigenlijk een veel te grote verzameling sieraden hebben. Het gaat dan ook behoorlijk wat tijd kosten om deze sieradendozen te vullen, dus we raden deze sieradendozen enkel en alleen aan aan diegenen die van plan zijn om hun toch al grote collectie uit te breiden, of die van plan zijn een bijzonder groot aantal sieraden te verzamelen. Groot of klein, het maakt niet uit. Deze extra grote sieradendozen hebben genoeg ruimte voor al uw sieraden en zien er ook nog eens bijzonder stijlvol uit! De meeste zijn voorzien van een spiegel aan de binnenkant van het deksel, zodat u uw sieraden meteen om kunt zien en zo degene uit te zoeken die het beste samengaat met uw outfit. Bent u één van die zeldzame verzamelaars die zoveel sieraden heeft dat er bijna geen sieradendoos is waar het allemaal inpast? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken en wensen wij u alvast veel plezier en succes bij het kiezen uit ons assortiment aan extra grote sieradendozen!

VOOR AL UW SIERADEN
De sieradendozen van DAVIDTS bieden veelal een scala aan verschillende opbergmogelijkheden voor al uw sieraden, hoe uiteenlopend deze ook mogen zijn. Denk hierbij aan steekkussentjes voor al uw ringen zodat u deze mooi rechtopstaand kunt opbergen, uitschuifbare lades voor uw kleinere sieraden en in enkele gevallen zelfs kussentjes waar u horloges of bijvoorbeeld armbanden omheen kunt doen om deze zo veilig mogelijk op te bergen en zo mooi mogelijk te presenteren. Daarbij zijn veel sieradendozen voorzien van een spiegeltje waardoor u altijd meteen kunt zien hoe een sieraad u staat.

SNEL GELEVERD
Deze stijlvolle extra grote sieradendozenhorlogedozen, sieradenetuis en brillendozen zijn afkomstig van Davidt’s, de nummer één op het gebied van luxueuze sieradendozen. Omdat deze extra grote sieradendozen speciaal voor u besteld worden hanteren wij een levertijd van twee tot drie werkdagen. U plaatst de bestelling bij ons, waarna wij de bestelling doorgeven aan Davidt’s die de sieradendoos naar ons opstuurt. Wij controleren uw bestelling en pakken de sieradendoos daarna extra stevig in alvorens deze naar u op te sturen. U ontvangt uw extra grote sieradendoos dus meestal binnen niet meer dan drie werkdagen. En dit is slechts een korte wachttijd als u bedenkt wat voor bijzondere en stijlvolle sieradendoos u zult ontvangen, waarmee u jaren vooruit kunt.

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss