Sorteer op
  • MY iMenso Heart insignia 24-1428
    MY iMenso Heart insignia 24-1428

    Deze zilveren cover munt met dubbel hart en zirkonia’s is afkomstig van het merk MY iMenso, dat vooral bekend staat om deze beeldschone munten die volledig naar eigen wens te combineren zijn met de vele beschikbare munthouders…

    € 59,00
Sorteer op

Medaillons van MY iMenso
De stijlvolle sieraden van MY iMenso hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze samen te stellen zijn naar uw eigen wensen. Dit is altijd een leuke ervaring en, voor diegenen die het perfecte sieraad willen samenstellen, zelfs een uitdaging. Deze ervaring begint hier, met de stijlvolle medaillons van MY iMenso.

Verschillende medaillons voor elke situatie
Bij MY iMenso staat het personaliseren van uw sieraad voorop en om aan zoveel mogelijk wensen te kunnen voldoen bestaat het assortiment van MY iMenso uit een groot aantal verschillende medaillons die geschikt zijn voor verschillende situaties. Het 14mm medaillon heeft een subtiele uitstraling en kan goed gedragen worden als subtiel accessoire dat een bepaalde look versterkt zonder te overheersen. Het 24mm medaillon kan op een goede manier een eigen stijl neerzetten of bepalen, maar kan ook bijzonder goed gecombineerd worden met een grote verscheidenheid aan outfits en accessoires. Het 33mm medaillon daarentegen is een echt pronkstuk en daarmee dus ook stijlbepalend. Alle medaillons zijn gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en sommige zijn bedekt met een goudkleurig of roségoudkleurig laagje en/of bezet met zirkonia’s of Swarovski stenen. Zo hebt u dus keuze uit een subtiel zilveren medaillon voor alledaags gebruik of een opvallend roségoudkleurig medaillon met meerdere stralende zirkonia’s voor bijvoorbeeld een gala. MY iMenso biedt voor elke situatie een passend sieraad en elk sieraad is van ongekende stijl en kwaliteit.

Munten voor de medaillons De medaillons van MY iMenso zijn van zichzelf al beeldschoon, maar zijn pas echt compleet met één van de vele stijlvolle munten. Deze munten worden geklemd in het medaillon en zijn gemaakt van verschillende materialen en verschillende ontwerpen. Al deze munten zijn van een ongekende stijl en zullen uw eigen stijl op een mooie manier verrijken in combinatie met een stralend medaillon. Meer informatie over de munten en het volledige aanbod vindt u hier.

Complete sets
Geen tijd of inspiratie voor het samenstellen van uw eigen MY iMenso sieraad? Dan zijn de complete sets een uitkomst! Deze sets zijn samengesteld door de ontwerpers van MY iMenso zelf en zijn dus niet alleen van de allerhoogste kwaliteit, maar ook nog eens beeldschoon en perfect gecombineerd. Deze sets bestaan uit een medaillon met collier en een stijlvolle muntcombinatie. Op zoek naar een compleet sieraad of simpelweg inspiratie? Neem dan hier een kijkje voor de complete sets van MY iMenso.

De stijlvolle sieraden van MY iMenso hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze samen te stellen zijn naar uw eigen wensen.Juwelier It's BeautifulHet merk MY iMenso heeft als missie het inspireren van vrouwen over de hele wereld om zelf een uniek en persoonlijk sieraad samen te stellen, dat haar persoonlijkheid weergeeft en dat haar individualiseert. Met de beeldschone, te personaliseren sieraden van MY iMenso hoeft u nooit meer bij andere sieraden te kijken  en raakt u toch nooit uitgekeken.  MY iMenso: forever yours, always new

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss