Complete Medaillons van MY iMenso
Het is bijna altijd een leuke ervaring om zelf een compleet medaillon samen te stellen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u een medaillon heeft dat volledig voldoet aan al uw verwachtingen. Toch kan het ook een echte uitdaging zijn om zo’n medaillon samen te stellen en met het aanbod dat er is kan het moeilijk zijn een keuze te maken. Om deze reden bieden wij u op deze pagina de mooiste, al van tevoren samengestelde medaillons.

Kant en klaar voor u!
Deze beeldschone medaillons zijn met zorg samengesteld en er is een perfecte balans gevonden tussen het medaillon, de munt(en) en het collier om ervoor te zorgen dat u met een volwaardig sieraad op pad kunt. Deze complete sets zijn dus kant en klaar voor u en meteen draagbaar. Daarnaast is het uiteraard wel mogelijk om het medaillon zelf aan te passen met een andere munt, een ander collier of zelfs een compleet ander medaillon. Zo is het toch nog mogelijk om middels kleine aanpassingen deze complete sets naar uw eigen smaak aan te passen.

Zelf samenstellen
Denkt u toch dat u er klaar voor bent om een geheel eigen medaillon samen te stellen? Klik dan hier en begin deze bijzondere ervaring met het kiezen van een medaillon.

De stijlvolle sieraden van MY iMenso hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze samen te stellen zijn naar uw eigen wensen.Juwelier It's BeautifulHet merk MY iMenso heeft als missie het inspireren van vrouwen over de hele wereld om zelf een uniek en persoonlijk sieraad samen te stellen, dat haar persoonlijkheid weergeeft en dat haar individualiseert. Met de beeldschone, te personaliseren sieraden van MY iMenso hoeft u nooit meer bij andere sieraden te kijken  en raakt u toch nooit uitgekeken.  MY iMenso: forever yours, always new

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss